Hur Uppskatta Miltal Truck Gas

Nya bilar kommer med information om beräknad gas körsträcka, och de flesta ge den verkliga körsträckan via ett inbyggt datorsystem. Men om du köper en äldre lastbil eller helt enkelt vill dubbelkolla riktigheten av datorn, finns det ett enkelt sätt att uppskatta din lastbil gas körsträcka. Processen involverar notera din körsträcka mellan påfyllningar och hur mycket gas du sätter i tanken, sedan dividera ett tal med ett annat. Saker du behöver
vägmätare
Loggbok
Pen
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Köp en liten anteckningsbok att använda som en logg för din körsträcka. Förvara den i handskfacket eller något annat lättillgängligt område i din lastbil.
2

Fyll din lastbilens bensintank. Skriv ner körsträcka i din loggbok. Bredvid detta skriver hur många liter det tog att fylla tanken.
3

köra din bil tills du är nästan av gas. Fyll din tank med gas, notera mätarställningen och hur mycket gas det tog att fylla tanken.
4

Subtrahera föregående mätarställningen från den aktuella behandlingen. Dividera skillnaden med den mängd gas som du lagt till tanken. Till exempel, om du körde 300 miles sedan sist fylla upp och det tog 15 liter för att fylla tanken, skulle du dela 300 med 15 för att komma fram till beräknad körsträcka på 20 miles per gallon.
5

Fortsätt att uppskatta din körsträcka genom att skriva ner dessa siffror varje gång du fyller din tank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141324.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.