Toyota Tacoma Truck Styles

Den 2011 Toyota Tacoma pickup kommer i fyra karossutformningar: Regular Cab, Tillgång Cab, Double Cab och X-Runner. Ursprungligen en kompakt pickup, flyttade Tacoma till medelstora intervall under 2005 med en kraftigare motor och större dimensioner. Dess direkta konkurrent är Dodge Dakota. De Tacomas har prestationsbaserade optioner, som Toyota Racing Development, eller TRD, sportpaket och en kompressor kit för V6-motorer för att öka hästkrafter till 304. Regular Cab

2011 Regular Cab-modellen sitter på den kortaste hjulbasen tillgänglig för Tacoma vid 109.6 inches. Hytten rymmer upp till tre personer. Längden på lastflaket är standard 73.5 inches. Den Regular Cab är endast tillgänglig med en 159-hästkrafter 2,7-liters fyrcylindrig motor och fem-växlad manuell växellåda. Standardutrustningen omfattar karossfärgad stötfångare, fästpunkterna i bagageutrymmet rutan och två-växlad vindrutetorkare. Den inre bädden är förstärkt med stålpaneler. Bakluckan är avtagbar.
Tillgång Cab

standard motor för Access Cab-modellen, som har en förlängd hytt som medger lagring bakom sätena, är 2,7 -liters rak fyrcylindrig. Bak "självmord", eller omvänd, dörrar tillåter tillgång till den bakre av hytten. Tillvalet PreRunner paketet utrustar Tacoma med en 236-hästkrafter 4-liters V6. Standarden överföringen är det fem-växlad manuell. Toyota placerar Access Cab på en större hjulbas än den Regular Cab på 127,4 inches, men lasten rutan har samma dimensioner som den Regular Cab.
Double Cab

Double Cab Tacoma är fyrdörrars modell som har plats för upp till sex personer. Standarden motoranläggningen fortfarande 2,7-liters fyrcylindrig, men PreRunner presenterar V6. Double Cab versionen är utrustad med ett elektroniskt styrt fyrväxlad automatlåda. Du kan beställa PreRunner version med en sexväxlad manuell eller femstegad automatlåda. Double Cab sitter på en 127,4-tums hjulbas, men endast 60,3 inches, är lasten rutan betydligt kortare än andra modeller. Standardutrustning inte hittat på de återkommande och Access-Cab modellerna är svarta overfenders, bakskärmar och makt ytterbackspeglar.
X-Runner

X-Runner är en sportig version av Access-Cab, med båda delar samma hjulbas och last dimensioner box. Den X-Runner standard motor är 236-hästkrafter 4-liters V6, men kompressor ökar hästkrafter till 304. Vridmomentet får också ett uppsving med kit från 266 ft. /Lbs. till 334 ft. /lbs. Vridmoment tillåter Tacoma snabb acceleration från ett stopp. Standardutrustning inte finns på de andra modellerna är dimljus, karossfärgad huva scoop, en sport-trimmade, eller X-Brace, fjädring utrustad med gasfyllda Bilstein stötdämpare och 18-tums aluminiumfälgar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141318.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.