Problem med 2005 Nissan Frontiers

Nissan har tillverkats i mer än 80 år. Även om produktionseffektiviteten ökar år ut och år in, med den ökade tekniken, det finns fortfarande gott om utrymme för fel. Nästan varje år, de flesta biltillverkare utför påminner om många märken och modeller av bilar. Nissan är inte annorlunda, så ibland flera problem uppstå i en viss modell, till exempel 2005 Nissan Frontier. Påfyllningsrör och lock

Recall ID 82.656 utfärdades i mars 2006 i samband med 2005 Nissan Frontier s tanklocket. Inte normalt förknippas med tekniska frågor tanklock sällan funderat mycket. Dock är deras beteende under krocktester viktigt. På vissa 2005 Frontier modeller visade sidokrock krascher som en möjlighet att tanklocket stretching existerade. Denna sträckning kan orsaka locket för att skruva loss och falla av, vilket resulterar i en bensin läcka. Bränslespill utgör allvarliga risker som någon form av antändning kan orsaka brand. Över 42.000 enheter påverkades av denna fråga.
Krockkuddar

påminner ibland gå utöver ett märke och modell av fordon och även spänner över flera år, sammanlagt hundratusentals fordon. En återkallelse på 2005 Nissan Frontiers, påminde också om för någon 2005-2009 Pathfinder, och Xterra säljs i specifika platser i hela USA. Problemet --- som handlade med krockkuddar --- inträffade främst i kallare områden, där vägsalt kombinerat med snö och vatten skulle kunna träda i främre sensorerna krasch zon. Potentiella hot om rost inträffade, vilket kan störa signalen. Detta avbrott orsakade luftkudden varningslampan att visa. Betraktas som en betydande risk eftersom resultatet kan vara icke-utnyttjandet av krockkuddar vid en krock. Mer än 242.000 bilar återkallades.
Lampor

Även vanligtvis skulden för felaktiga utrustningen faller på tillverkaren av fordonet, sometime tillverkaren av reservdelar är den skyldige. Felaktiga externa lampor gjorda för 2005 Nissan Frontiers, som tillverkas av Tradesonic, återkallades i juli 1996. Att inte göras med Amber sidoreflektorer, gjorde de lampor överensstämmer inte med Federal Motor Vehicles Safety Standard Number 108. Minskningen i sikten resulterade i en ökad risk för olyckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141317.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.