Installation av 1987 Chevy Pickup Fender

De fendrar på en 1987 Chevy pickup är sidopanelerna på höger och vänster sida av ramen mellan förare och passagerare sidodörrar. Skärmarna är fastsatt i ramen genom metallbultar på insidan av motorrummet och inuti hjulhusen. Antalet bultar och de specifikationer vridmoment olika för varje lastbil modell, men installationen är nästan identisk för alla modeller. Saker du behöver
Två personer
Ny fender
fästbultarna
Ratchet ställa
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och placera fendern på ramen av trucken. En person måste hålla fender på plats medan de andra verken.
2

Linje upp stödet hål på den övre kanten av fender med stöd hålen på insidan av motorrummet. De stöd hål inuti motorrummet är längs kanten där sidorna på huven möter kanten av motorrummet.
3

Sätt in fästbultarna och dra åt dem med spärrfunktion set . Få under ramen av lastbilen, och linje upp stödet hålen på nedre framsidan av fender med stöd hål som ansluter fender på sidan av stötfångaren.
4

Infoga monteringsskruvarna i hålen och dra åt bultarna med spärrfunktion inställd att fästa framskärm till den främre stötfångaren. Rikta in hålen på fender med hålen på dörrkarmen, och sätt i fästbultarna. Dra åt bultarna med spärrfunktion set. Upprepa dessa steg för andra fender.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141304.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.