Gör det själv flaket Foder

Gör-det-själv flaket foder är ett lönsamt alternativ till pre-cut och installerat plast, glasfiber eller andra sammansatta typer av sängen liners. Gör-det-själv-program kommer att spara både kostnaden för professionell installation och besväret att ta din lastbil till en serviceverkstad och att behöva vänta tills jobbet är gjort. Du kan använda denna flytande foder flaket med lättillgängliga målarverktyg, och det kommer att skydda flaket och bakluckan från väder och användning slitage. Dessa produkter finns tillgängliga på butiker auto utbudet, järnaffärer och online. Saker du behöver
Bucket
Dish såpvatten
Sötvatten källkodspaketet slipande eller instegsskydd pad, om tillämpligt
Roller och pensel, om tillämpligt
Maskeringstejp, om tillämpligt
Lastbil säng liner kit
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med en tvål diskvatten mix, och tvätta ur sängen på din lastbil. Skölj den helt med en ny vattentäkt. Låt torka.
2

Scuff sängen av din lastbil med hjälp av en slipande dyna eller en instegsskydd pad. De flesta gör-det-själv säng lining kit innehåller dessa poster, men om inte, kan de hittas på någon hårdvara eller fordonsindustrin butik. Instegsskydd hela sängen så det flytande liner kan ta på och hålla sig till metallen sängen.
3

Tape bort alla områden runt sängen som du inte vill oavsiktligt täcka med foder vätska. Täck armaturer, lås, lås och gångjärn med maskeringstejp.
4

Öppna burken av sängen liner och rulla linern vätska på sängen precis som du målar en vägg. Använd en pensel för att måla svåra att nå områden, och helt täcka sängen och bakluckan.
5

Låt torka i flera timmar innan körning eller placera något på sängen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141293.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.