Hur man reparerar en läder sits i en 2005 Chevy Truck

Läder är ett populärt val för en bilens interiör. Många 2005 Chevy lastbilar presenterade en skinnklädsel, vilket gav sätena en modern och hållbar design. Tyvärr, lädersäten i en lastbil tenderar att ta stryk och bli rippade, repig, sliten eller skadad. Vissa människor väljer att antingen leva med skadan eller reupholster sätena, vilket är dyrt. Men, kanske du kan återställa utseendet på din Chevy säten lastbil läder med hjälp av en DIY läder reparationssats. Saker du behöver
luddfri trasa
Tvättsprit
DIY läder reparationssats
Leather Cleaner Review Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Rengör det skadade området av lädersäten med en luddfri trasa indränkt i tvättsprit. Torka sätena torra med hushållspapper.
2

Öppna kit läder reparation. Läs alla anvisningar och varningar som medföljer kitet. Addera 3

Sprid spackel mjukt och jämnt över det skadade området. Se till att sprida spackel 1/2 en tum sidan av det skadade området. Låt spackel torka innan du fortsätter.
4

Mätta luddfri trasa med tvättsprit och försiktigt gnugga spackel tills den är slät. Låt spackel torka innan du fortsätter.
5

Måla klarlack över det skadade området. Flera tillämpningar av den klara beläggningen kan vara nödvändigt för att uppnå er önskade resultat. Låt lädersäten att torka.
6

Rengör lädret med en godkänd läderrengöring. Applicera en läder balsam på säten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141292.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.