Hur man byter en Dodge RAM Tail Light Bulb

Byte av glödlampa är en rutin fordonsindustrin underhåll uppgift. Varje fordon bruksanvisning innehåller en lista av glödlampan siffror och färger som behövs för att ersätta alla ljus i bilen, och Dodge RAM är inget undantag. Som ett exempel, är att ersätta glödlampan notering för 1995 Dodge RAM skrivs i avsnittet Underhåll i bruksanvisningen på sidorna 193 och 194. Byta en utbränd bakljus kräver ett enkelt handverktyg. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
Clear kilbas ersättning Billampa, nummer 3157
Visa fler instruktioner
1

Öppna och sänka bakluckan. På vardera sidan av den vertikala inre kanten av bakluckans ram, kommer du att hitta två skruvarna.
2

Ta bort skruvarna som håller enheten bakljus på plats. Sätt skruvarna åt sidan och vara noga med att inte förlora dem.
3

Ta montering bakljus med båda händerna. Dra bort den från karossen med en hård snabb dragkraft. På baksidan av enheten, hittar du två skruv-in lampfattningar.
4

Vrid den övre sockeln 1/4 varv moturs och dra hylsan bort från svansen lampenheten. Den övre lampan är svansen glödlampan.
5

Dra gamla glödlampan rakt ut från vägguttaget, och tryck din tydlig ersättare 3157 lampan i lampsockeln. Som en snabb kontroll, slå på bilens lampor och visuellt verifiera att den nya lampan lyser.
6

in lampsockeln tillbaka in i hålet som du tagit bort det. Vrid sockeln 1/4 varv medurs rörelse för att låsa den tillbaka in i svansen lampenheten.
7

med båda händerna, tryck församlingen bakljus på plats igen.
8

Rada upp svansen lampaggregatet med skruvhålen på kanten av bakluckan.
9

Använd skruvmejseln, montera de två skruvarna du tog bort tidigare. Dra åt dem ordentligt, men inte för hårt dem eller så kan du ta ut de plast trådar i svansen lampenheten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141290.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.