Hur man palla upp ett tungt släp

En tung släpvagn kan kapade upp med en hydraulisk domkraft. Skälen för stöttning upp en tung släpvagn varierar. Däck eller axel reparationer är en vanlig reparation jobb på ett tungt släp. Det här jobbet kräver en kraftig domkraft för att lyfta släpvagnsaxeln tillräckligt högt från marken för att ta bort däcket och låta reparationer som skall utföras. Säkerheten är viktigast när du lyfter en tung släpvagn med en domkraft. Enligt Arbetarskyddsstyrelsen föreskrifter Administration för att använda domkrafter, "efter det att belastningen har höjts, skall den cribbed, blockeras eller på annat sätt fästas på en gång." Saker du behöver
Jack med adekvata last-kapacitet Wood rating
block
pallbockar med tillräcklig belastning som
Visa fler instruktioner
1

Skjut block eller pallbockar in under båda sidorna av uttaget. Stapla blocken eller höja domkraften tills de kommer i kontakt med undersidan av släpvagnen. Medan domkraften lyfter vikten på släpvagnen, lägga till fler block eller höja pallbockar att fylla utrymmet. Använd dessa träklossar eller justerbara pallbockar som skydd mot en olycka eller mekaniskt fel på uttaget.
2

Center locket på domkraft direkt under en viktigaste strukturella balk eller släpvagnens. Jack locket uppåt tills den löst i kontakt med undersidan av släpvagnen. Inspektera placeringen av domkraften i förhållande till kontaktpunkten på släpfordonet. Justera jack ställning så att locket till uttaget jämt är centrerad under lyftpunkten.
3

Jack släpet upp till önskad höjd och blockera eller använda pallbockar för att hålla vikten av släpfordonet. När blocken eller pallbockar är på plats, sänk domkraften för att tillåta dem att hålla vikten. Låt domkraften på plats eller ta bort det därefter. Använd domkraften under andra delar av trailern att lyftas och använda blockering eller pallbockar det liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141282.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.