MVA förordningar om flytta en trailer i Maryland

Maryland Vehicle Association (MVA) föreskrifter avser alla former av bilar - inklusive husbilar och släpvagnar. Regler för att flytta en släpvagn i Maryland varierar beroende på vilken typ av släpvagn du äger, men de flesta vagnar omfattas av tornets primära försäkring. Oavsett märke och fungera behöver den MVA nästan alla trailers att inneha registreringsbevis för att överföra det på allmän väg. Office Trailers och husbilar
Office trailers behöver inte vara titeln.

Enligt MVA webbplats, är kontors släpvagnar och husbilar över 35 meter i längd inte belastas av standardregler motorfordon för inspektion eller registrering. Ändå föreslås att de heter. Även om MVA inte kräver en punktskatt när de levererar en titel, skall betalning ske i form av ett statligt detaljhandelsmonopol omsättningsskatt. Detta måste betalas innan de får en titel. För att ansöka om en titel eller att begära ytterligare information, kontakta Maryland comptroller kontor vid State Sales Tax Division.

Maryland State Sales Tax Division & Comptrolleren

11510 Georgia Ave.
< p> Wheaton, MD 20902

301-949-0280

comp.state.md.us
Resor och hemlagad Släpvagnar Till Salu Registrering en hemmagjord släpvagn är enkel.

Resor trailers omfattar alla varianter av sport trailers (båt, camping eller tält) och regleras av samma regler motorfordon som passagerare bilar. Enligt MVA, måste resa släpvagnar vara titeln, och de måste genomgå besiktning när de registreras. Hemlagad trailers lätt kan titeln och registreras genom att lämna in en ansökan online och leverera två bilder som visar alla vinklar och sidor av vagnen.
Freight Släpvagnar Till Salu Freight släp måste ha oberoende försäkring.

Freight trailer ägare är skyldiga att följa samma titel och lagar registrering som ägare passagerarfordon. Enligt MVA, måste gods och semi-gods vagnar täckas av ansvarsförsäkring för motorfordon, oberoende av dragfordonets politiken. Om en frakt trailer omvandlas till ett kontor trailer, måste gällande statliga detaljhandeln skatt betalas om ägaren önskar titeln den nya fordonstrafik konverteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141277.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.