Hur polska en aluminium tank

Eftersom aluminium är lätt och tålig, många bilkomponenter gjorda av det. Bränsletankar är tillverkade av aluminium på grund av metallens korrosionsmotstånd och låg densitet. Aluminium bränsletankar är vanligt förekommande på semi lastbilar och egna utrustat i diesel lastbil sängar. Med tiden blir den blanka metalliska utseende aluminiumtankar avtrubbade från smutspartiklar, avgaser och väg skräp. Rengör och polera aluminium tankar regelbundet för att återställa metallens ursprungliga lyster. Lyckligtvis enkla leveranser är effektiva vid polering aluminiumtankar. Saker du behöver
1 msk. av flytande diskmedel Sida 2 en gallon plasthinkar
Varmt vatten
2 frottéhandduk
Microfiber handduk
Aluminium polish
Microfiber rag
Visa fler instruktioner

1

Squirt 1 msk. av flytande diskmedel i en 1-liters plasthink. Fyll hinken med varmt vatten.
2

Fyll annan plasthink med bara varmt vatten. Blöt en frotté i tvålvatten.
3

Torka av tvål och trasa grundligt över aluminium tanken att ta bort skräp och glans. Skölj ur trasan i hinken med varmt vatten för att undvika att ansöka om ett nytt smutspartiklar till tanken.
4

Fyll sköljvattnet hink med färskt varmt vatten. Blöt en ren frotté i vattnet.
5

Torka duken drenching frotté över tanken att skölja bort den tvållösning och kvarvarande smuts. Torka aluminium tank ordentligt med en ren microfiber handduk.
6

Ansök aluminium polera till en microfiber trasa. Gnid trasan över hela tanken i små, cirkulära rörelser, för att ge aluminium dess glans tillbaka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141266.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.