Hur man bygger en trä Pick Up Truck Rack

Pickup ägare som vill lägga en lastbil rack till sina fordon kan välja att bygga en trä lastbil rack för att passa deras behov och spara pengar. Konstruera lastbil rack från billiga, lätta gran virke för att säkerställa att det inte tillför så mycket extra vikt till din lastbil. Om inte finns som behandlat virke, belägga den färdiga produkten med vatten sealer eller yttre kvalitet lack för att skydda den från väder och vind. Saker du behöver
Måttband
Pencil
2-by-4-av-96-tums gran (9) katalog Electric geringssåg
Straightedge
Drill Sida 3 /16-tums borr
3-tums träskruvar (35) katalog Ratchet
Socket
3-tums öglor, fyra
1 bit 48-av-96-genom-3 /4-tums behandlad plywood
cirkelsåg
Philips huvud skruvspets
en 1/4-tums epoxibehandlade däck skruvar, 10
Visa mer Instruktioner
1

Mät från toppen av golvet av bädden till toppen av hytten och tillsätt 12-inches. Skär fyra 2-by-4s till denna längd med elektrisk geringssåg. Märk dessa som de vertikala bitar. Nästa, mäta avståndet mellan toppen av sängen bakom hytten och insidan av bakluckan.
2

Skär två 2-by-4s till denna längd och märka dem som hyllstöden. Subtrahera 3-inches från mätningen och skär två 2-by-4s till denna längd. Märk dem som skalmen.
3

Ta måttet mellan sidorna av sängen, subtrahera 10-inches och skär två 2-by-4s till denna längd. Märk dem som hylla tvärstycken. Lägg 12-inches till bredden av sängen och skär två 2-by-4s till denna längd. Märk dem som toppar.
4

Place de vertikala bitar på arbetsbordet så en 3 1/2-tums är vänd uppåt och märka ena änden som toppen. Gör en markering 3/4-tums från ena långsidan nära toppen, skjut bandet ner och göra ett annat varumärke på 3/4-tums. Sätt en linjal på markeringarna och dra en 12-tums linje från toppen.
5

göra märken på linjer vid 8, 8 3/4 och 10 3/4-inches från toppen. Borra 3/16-inch styrhål genom virket på 8 3/4 och 10 3/4-tums märken. Stå de vertikala bitar på 1 1/2-tums kanten närmast rikthålen. Lay skalmen på en 3 1/2-tums sidan och sätta en 1 1/2-tums kant på 8-tum märke på de vertikala bitar. Fäst dem genom rikthålen med träskruvar.
6

Lägg bitarna ugnsstegarna på arbetsbordet med en 3 1/2-tums uppåt och göra markeringar från båda ändarna vid 3/4 och 2 1/4-inches. Placera vinkelhake på märken och rita linjer över två stycken. Gör märken på linjer som är 3/4-tums från långsidorna och borra styrhål som förut.
7

Sätt en takpendel i varje ände av bitarna ugnsstegarna. Justera bitarna ugnsstegarna så de är 12-inches från botten av de vertikala bitar och även med den långa sidan. Fäst dem med skruvarna.
8

Säkra hyllan tvärstyckena till bitarna ugnsstegarna med träskruvar. Centrera 3 1/2-tums sidan av toppar på toppen av de vertikala bitar. Justera dem så toppar hänga 6-inches över de vertikala bitar. Borra hål som tidigare och fäst dem med skruvarna.
9

Installera lyftöglor på ändarna av toppar. Klipp en bit plywood för att passa på hyllstöden med en cirkelsåg. Säkra det med däck skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141265.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.