Hur man tar bort en Rugged Bäddlinje

En säng liner är en stor matta som sitter på sängen av din pickup. Syftet med en säng liner liknar syftet med golvmattor i det inre av din lastbil: Det hindrar smuts och skräp från att röra botten av din lastbil säng. Det hindrar också botten av din bil från att repas av de objekt som den redovisade. Mest sängen liners består av gummi eller plast, eller blandningar av båda, så de ger en viss dämpning för posterna i baksidan av din lastbil samt en halkfri våningen. En Rugged Liner hänvisar till en säng liner tillverkad av ett visst företag med samma namn. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft Rugged Liner några inches från baksidan av lastbilen med ut att ta bort den från klippen. Skaka det något att kolla hur löst eller hårt klippen håller den på plats.
2

Skjut din platt skruvmejsel under sängen liner så det är rörande ett av klippen. Skjut den platta delen av skruvmejsel i mellan basen av klippet och en av de krökta delarna.
3

Dra din skruvmejsel mot dig när du lyfter upp sängen liner. Du kan behöva fippla med den exakta placeringen av din skruvmejsel så klippet unhooks. När klippet unhooks, bör du höra ett svagt "klick" ljud. Upprepa med resterande clips. När alla klipp har ogjort, kan du dra linern rätt av sängen av din lastbil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141262.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.