Hur köper jag ett chassi för en 1989 Chevy Truck?

Chevrolet har producerat högkvalitativa fordon sedan 1911. Chevy lastbilar ofta visar sig vara hållbara och långvariga. Följaktligen, många ägare av Chevy lastbilar väljer att ersätta delar av sina fordon snarare än själva fordonen. En enorm industri för att köpa och sälja begagnade delar till äldre-modell Chevy bilar och lastbilar har utvecklats, växer exponentiellt med tillkomsten av Internet. Att köpa ett chassi för din 1989 Chevy lastbilar kräver noggrann undersökning och bedömning av de många webbplatser, återförsäljare och privatpersoner som finns vad du behöver
Computer
Visa fler instruktioner
1 < p> Kontakta din lokala junkyards och fråga om de har ett chassi som skulle passa på din 1989 Chevy truck. Chevy producerade flera typer av lastbilar 1989 i storlekarna såsom S10 och Silverado CK 1500, så du måste ange den modell du äger. Använd Yardquest sökverktyg om du inte känner till din lokala skroten (se Resurser nedan).
2

söka olika online försäljare eller skroten webbplatser konsortiet som använt en del Central, Classic Trucks eller Bildelar Partihandel.

3

Skanna den vill ha annonser i din lokaltidning. Lokala återförsäljare och privatpersoner ofta kommer att lista bilar och lastbilar i den sekretessbelagda delen, och de kan vara villiga att sälja delar från lastbilen.
4

in en förfrågan till en online klassificeras tjänst som Craigslist eller Freecycle begära ett chassi för just din typ av lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141258.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.