Hur man målar Truck Fälgar

Måla fälgar på din bil kan ge det ett helt nytt utseende. Det finns verkligen ingen anledning att ta hjälp av en professionell för att göra detta åt dig. Med hjälp av hjulet färg, en färg pistol och några andra förnödenheter kan du enkelt få jobbet gjort på mindre än en halv dag. Om du kan läsa och följa enkla instruktioner så att du kan måla din egen lastbil fälgar. Saker du behöver
Däck Cleaner Review avfettning
120 - till 320-grit sandpapper
600-slippapper
tidningen
Maskeringstejp
måla pistol
Primer
Färga bilfärg
Clear bil färg
Säkerhet mask
Visa fler instruktioner
1

Jack din lastbil upp och ta bort hjulet från trucken.
Sida 2

Torka bort smuts och fett som är synligt på din fälg med tvål, vatten och avfettningsmedel. Använd en vattenslang för att skölja fälgen när du är klar tvätta den och ta bort fett. Addera 3

Torka kanten av med en handduk och sand för hand eller med en elektrisk slipmaskin. Använd 120 - till 320-grit sandpapper för att avlägsna eventuella chips och brister i fälgarna. Sand dem igen med en 600-slippapper för att jämna ut hela fälgen.
4

Täck däcket runt fälgen med tidningen, med maskeringstejp för att fästa papperet till däcket. Du kan också välja att ta bort däcket från fälgen om du vill att helt skydda den.
5

Placera tidningen under kanten för att skydda den underliggande ytan innan du börjar att prima och måla.

6

Applicera ett lager grundfärg till din fälg med en färg pistol. Täck hela kanten. Låt primern torka helt och applicera ett andra skikt. Ner alla ojämnheter
7

Sand och jämna ut eventuella klumpar som kan ha inträffat under flödningsprocessen. Se till att primern är helt torr innan du gör detta. Använd ett fint sandpapper för denna process.
8

Applicera din första lager färg efter slipning ner de grova områdena. Låt torka enligt anvisningarna på etiketten och tillämpa dina andra lager färg.
9

Måla en klarlack över kanten efter din färgade färgen har torkat helt. Låt din första lagret av klarlack torka enligt anvisningarna på etiketten och tillämpa en andra och sista tydliga skikt av färg. Låt detta skikt torka helt innan du sätter dina däck tillbaka på din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141250.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.