Ta reda på dragkapacitet på en Chevrolet lastbil

Camping är en av Amerikas stora tidsfördriv. Med en husvagn, kan du ta en budget semester på en närliggande nationalpark eller enhet över landet. Om du redan äger en Chevrolet lastbil, måste du veta dess dragkapacitet innan de köper en ny eller begagnad släpvagn. Om du äger en släpvagn och vill dra med en Chevrolet lastbil du har inte köpt ännu, måste du se till Chevy truckens dragkapacitet överstiger släpets vikt. Förutom uppenbara säkerhetsskäl, dra en släp som är för tungt kan skada din motor, kylsystem och transmission. Lyckligtvis är det lätt att fastställa specifikationer för en Chevy truck. Saker du behöver
Chevrolet pickup bruksanvisning
Telefon
Fordonets identifieringsmärkning (VIN) katalog Internet
Visa fler instruktioner
1

Look i din Chevrolet pickup bruksanvisning. I indexet, lokalisera Chevrolet instruktioner om bogsering släpvagnar. Din lastbil bogsering kapacitet finns med i boken. Se till att du tittar på din specifika modell, inklusive överföring (manuell eller automatisk) och axelavståndet (vanlig eller utökad), och drivkonfigurationen (bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift). Det gör en skillnad.
2

Ring eller gå till en lokal Chevy återförsäljare. Service Desk ska ha de specifikationer i datorn. Med din VIN, kan teknikern avgöra om din bil har redan en fiberkabel paket och kan rekommendera eventuella ändringar som krävs för att dra en släpvagn. Till exempel kan du behöva en överföring kylare, dragkrok och lätta paket. Ju tyngre last du bogsera, desto mer sannolikt är det att din Chevy truck behöver sådan utrustning att fungera korrekt.
3

Gå online till Chevrolet.com. Klicka på "ägare", sedan "Manualer". Välj år för din lastbil, då modellen. En fil av handboken kommer att dyka upp i ett nytt fönster. Titta på indexet för fiberkabel uppgifter, brukar anges som "Körning med släpvagn" eller "släp rekommendationerna."
4

Walk in en Chevrolet lastbil återförsäljare som säljer tunga pickuper. Leta efter de tunga pickup broschyrer och de regelbundna broschyrer pickup. Du ska hitta den information du letar efter i de broschyrer som presenterar mickar eller i en separat broschyr om bogsering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141248.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.