Fördelar med en Hooklift Roll-Off

A Kroklastväxlaren roll-off-system är ett slags belastningssystem för lastbilar som använder en krok och behållare ro-ro. Dess främsta fördel är dess mångsidighet: En Kroklastväxlaren roll-off system kan plocka upp och lägga ner behållare med lätthet, vilket betyder att den kan leverera varor utan väntar på att lasta containern, kroppar förändras och saker dump extremt lätt. Dumpning

Kroklastväxlaren roll-off system använder en hydraulisk hiss är ansluten till en krok. Det drar containrar på en lastbil säng eller knuffar dem i en dumpning rörelse. Det driver behållare upp och ut snarare än rätt av, vilket möjliggör dumpning av poster såsom smuts, kompost och andra icke-sköra, högvolymprodukter. Utan en lastväxlare roll-off systemet, är det enda sättet att få kompost av en lastbil för att få killar hoppa in och lasta den med skyfflar, en mycket tidskrävande process.
Förändrade kroppar

Kroklastväxlaren roll-off systemet är också mångsidig i att det lätt kan byta kroppar. Detta innebär att det kan vara en dumper, lastbilsflak eller väsentligen någon annan typ av lastbil som situationen kräver. Det gör detta genom sin krok systemet. Anslut bara kroken till en annan kropp och dra vidare. Genom att ha en bilaga som kan tas bort vid behov, har lastbilen långt mer tillgängliga användningsområden än en vanlig dumper eller flak.
Leaving Varor

En Kroklastväxlaren roll-off system kan lasta gods extremt snabbt genom dess hydraulisk lyft. Om en vanlig truck drar upp till en leverans med, till exempel, en massa TV-apparater, kan det inte gå till nästa pickup tills dessa TV lossas. Däremot kan en roll-off systemet bara släppa behållaren och lämna. Folket vid leveransen webbplatsen lasta av TV-apparater på sin egen tid medan föraren går vidare till sin nästa pickup. Detta gör storskaliga leveranser mycket effektivare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141244.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.