Hur man lägger in en Tarp för Flatbed Laster

Att sätta presenningar på ett flak last kräver fysisk förmåga att lyfta och hantera presenningar som väger 50 till 100 pounds. Det kräver klättring på oregelbunden last och korrekt placering fästelement sladdar. Många avlastare kräver lasten på flak trailers som skall täckas med presenningar oavsett väder. Felaktig placering av presenningar kan leda till tarp och lastskador. Vissa kunder som får en transport av gods som har dåligt täckt med presenningar som orsakar skada på lasten kommer att förneka mottagandet av transporten, lämnar åkeri ansvarig för det skadade godset. Saker du behöver
Two-, fyra-, slutar sex-och åtta-fot presenningar
100 gummi förankringszoner sladdar med krokar på båda
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera en presenning på toppen av lasten på baksidan av trailern. Rulla ut presenning mot framsidan av trailern ned längs mittlinjen tills presenning är helt utrullad. Vik ut presenning och låt den jämnt falla över båda sidor av släpvagnen. Låt den bakre fliken av presenning falla ned över baksidan av lasten baktill. Dra de bakre sido-flikar tarp över den bakre luckan mot varandra och koppla ihop dem med sladdar gummi förankringsområdena. Hook linorna gummi förankringszonema till stålringarna fastsydda tarp.
2

Ställ ytterligare presenning på toppen av lasten på framsidan av vagnen. Rulla ut presenning mot baksidan av släpvagnen och över toppen av den tidigare placerats presenning. Vik ut presenning och låt den jämnt falla över båda sidor av släpvagnen. Dra framsidan flikar tarp över den främre delen av lasten och haka fast dem tillsammans med sladdar gummi förankringsområdena. Låt den främre luckan på tarp falla ner över framsidan av de två flikarna framsidan.
3

Roll upp allt överflödigt tarp hänger under nivån på släpvagnen sängen och krok gummi sladdar förankringsområdena från varje stålring sydd till presenning och ner till fastsättning krokar svetsas till släpvagnen. Upprepa denna process tills presenningar är fastsatta på båda sidor av vagnen. Dra ut alla rynkor i tarp och använd gummi sladdar förankringsområdena i varje fri stålring sytt till tarp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141236.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.