Specifikationer för en Water Truck

Vatten lastbilar kan vara montering - line massproducerade eller skräddarsys för att passa exakta specifikationer . De är inställda på tunga chassi med enkla eller dubbla bakaxlar . Behållarna är gjorda av en mängd olika material . Tankar

Tankar för vatten lastbilar är ovala eller fyrkantiga och finns i standard kapacitet 9.000 till drygt 10.000 liter , beroende på juridiska restriktioner . De är tillverkade av polyeten , glasfiber eller stål . De innehåller längsgående och tvärgående mellanväggar med brunnslock åtkomstpunkter . Icke - genomskinliga tankar har plast indikatorer tube nivå . Tankarna är monterade på stål sub- frames .
Fyllning

vattentankar har galvaniserade stålrör filler monterade på närmast vägkanten lastbilen för att förhindra backflöde problem . Röret bär vatten genom ett kamlås kopplingssystem monterad ovanför marknivån och levererar den genom en luftspalt och in i en stål tratt monterad på toppen av tanken .
Pumpar

centrifugalkraft vattenpumpar suger vattnet genom ett grenrör utformad för att passa standpipes eller för att dra vatten direkt från floder eller bäckar . De producerar 100 massflödet av huvudet press att leverera 2500 liter vatten per minut . Pumparna drivs av en varm - skift engagemang , elektroniskt aktiverat kraftuttag monteras på bilens växellåda .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141235.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.