Hur man sätter på Klistermärken Truck baklucka

Om du är ett fan av anpassning när det kommer till din lastbil, överväga att sätta ett klistermärke, eller "dekal," på bakluckan på din bil. Till skillnad från baksidan av en vanlig sedan, är bakluckan en vidsträckt tomt utrymme, oavbruten av närvaron av en trunk. Detta innebär att du kan smälla en fancy etikett på det tomma utrymmet utan rädsla för att täta bakluckan stängd. Var försiktig när du installerar din klistermärke, fast, eller så kan du sluta med en oattraktiv massa klibbigt papper på baksidan av din lastbil i stället för en snygg dekal. Saker du behöver
Måttband
Soap
Vatten
Duk
klistermärke
Tape
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Välj en dag för att installera din klistermärke som är över 50 grader Fahrenheit, men under 90 grader Fahrenheit. Varje temperatur mellan dessa två är den idealiska temperaturen för att installera din klistermärke
2

Mät längden och bredden på din baklucka för att bestämma storleken på klistermärket som du kan använda -. Ni vill ha ett klistermärke att passa bekvämt på din lastbil bakluckan, utan att hänga från toppen, botten eller sidor.
3

Tvätta bakluckan, med tvål och vatten. När den torkar, torka ner bakluckan med en luddfri trasa, tills du tar bort all smuts och polera.
4

Håll dekalen på baksidan av bakluckan, med den tjocka självhäftande baksida vidrör bakluckan. Om du lägger till knappar till den upphöjda bokstäver på bakluckan, line klistermärken med bokstäver. Om du lägger till etiketten till en slät baklucka, placera dekalen var du vill, så länge det inte hänger över kanterna på bakluckan.
5

Fäst en tejpremsa längs mitten av klistermärken (detta skapar ett gångjärn, så att du kan arbeta med båda sidorna av etiketten separat). Lyft ena sidan av etiketten tills du når tejpremsa, sedan skal självhäftande baksida från klistermärke. Undvik att vidröra den självhäftande sidan till varje pris, eller du kommer att sänka kvaliteten på klistermärken.
6

Skär bort den fristående självhäftande baksida från första sidan av etiketten. Tryck nedåt på klistermärket att koppla den till bakluckan, med början i mitten och fortsätt utåt (du kan använda handen eller en rak kant för att jämna ut klistermärke). Flytta långsamt, för att undvika skrynklor och luftbubblor.
7

Dra av vertikal remsa av tejp och lyft den andra sidan av klistermärken. Sluta dra innan du råkar ta bort någon del av etiketten som du redan fastnat på bakluckan. Avlägsna självhäftande baksida på denna sida av klistermärken och håll den klibbiga delen väders.
8

Tryck nedåt på dekalen från mitten och utåt, utjämning det när du närmar dig slutet. Använd handen eller en rak kant för att förhindra bubblande eller rynkor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141233.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.