Toyota Tacoma V6 Bogsering specifikation

Den Tacoma, den mindre av Toyotas två pickup lastbilar är den femte mest sålda pickup i USA under 2010, i slutet av augusti, enligt PickupTrucks.com. De flesta Tacomas komma med en fyrcylindrig motor men du kan uppgradera till en V6. Standard V6 Tacomas

flesta 2010 Toyota Tacoma modeller levereras med en fyrcylindrig motor, men fyra modellerna kan idrotten 4,0-liters DOHC 24-ventiler V6 med VVT-i.

Av dessa fyra, 4x4 tillgång-cab Prerunner kan dra maximalt på 3500 kg. Tillgången-hytten X-Runner har samma maximala dragkapacitet.

4x4 double-cab kort-säng Prerunner kan dra £ 3000. Addera Bogsering Package

4x4 double-cab långa säng Prerunner är den enda Tacoma komma med V6 som standardutrustning. Också standard på denna modell är en bogsering paket, vilket gör att den här lastbilen att bogsera upp till £ 6300.

De två andra modeller från Tacoma kan utrustas med bogsering paketet som ett alternativ. Paketet ökar dragkapacitet av 4x4 tillgång-cab Prerunner till 6500 kg., Medan 4x4 double-cab kort-säng Prerunner s höjningar till £ 6400.

X-Runner inte kan utrustas med bogsering paket .
Toyota Tacoma V8 Incross

Många Toyota lastbil fans skulle hoppa på chansen att köpa en Tacoma med en V8-motor, men Toyota bara retade dem med en kort glimt av en sådan best på SEMA 2008 bilmässan.

konceptuella Toyota Tacoma V8 Incross använde en 4,7-liters i-Force V8 på en kropp med en tillgång hytt och en kort säng. Företaget lämnade ingen av fordonets prestanda specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141224.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.