Hur man laddar en dumper

Laddar en dumper görs med hjälp av en hydraulisk lastare traktor med skopa. En dumper är speciellt utformad för att bära tunga laster av material som kan dumpad när sängen av dumper lyfts vertikalt. Säkerställa belastningen av materialet laddades korrekt kan tillåta den last som skall dumpas på ett säkert sätt. Den hydrauliska cylindrar under dumper sängen är vad dumpar lasten, men om lastbilen är överbelastad, kan dessa hydrauliken inte kunna lyfta lasten. Att veta hur mycket vikt en dumper kan lyfta är viktigt. Om dumper kommer att resa över allmänna vägar eller motorvägar, då endast de juridiska viktgränser kan halas. Att veta var att stapla lasten i sängen av dumper är avgörande för korrekt laddning. Saker du behöver
Dumper
lastartraktorn
Loading material
Visa fler instruktioner
1

Parkera dumper på plan mark. Aktivera parkeringsbromsen. Kontrollera sängen av dumper för att sängen är helt nere. Kontrollera dumpningsgrinden och fäst alla kedjor och bar låser i sina säkert låsta lägen.
2

Kör lastaren mot materialet som skall laddas med skopan parallellt med vinkeln på marken. Ställ hinken på marken några meter innan materialet under körning framåt och ger lastaren gasen att gräva i materialet. Dra spaken som rullar den öppna delen av skopan mot himlen tills skopan är full av material. Använd spaken hink lyft och lyft skopan tills botten är 3 meter från marken.
3

Drive lastaren i riktning mot dumper. Center hinken med mitten av bädden av den dumper. Börja höja skopan medan du reser mot dumper. Sakta ner och stannar innan den når sidan av lastbilen. Lyft skopan högt över sidovägg dumpa sängen.
4

Låt lastaren att rulla framåt tills hinken är centrerad direkt över mittlinjen i sängen och sakta dumpa materialet till soptippen flaket. Kör framåt och bakåt för att göra mindre justeringar för att säkerställa att materialet dumpas i mitten av sängen. Fortsätt tills sängen av lastbilen är full av material. Håll koll på hur många bucket skopor material dumpas i sängen. Väg axlar dumper för att säkerställa att de ligger på eller under den lagliga axellast och att fordonets bruttovikt är vid eller under. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141215.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.