Hur länge räcker en 2500 HD Senast?

Chevrolet använder "2500 HD" beteckning för sin Silverado och GMC Sierra 3/4-ton pickup lastbilar tillverkas i årsmodellerna 1994 och senare. Lastbilarna kommer i en mängd olika konfigurationer. Den HD akronym är en förkortning för "heavy duty". Överväganden

2500 HD pickups finns med flera alternativ. Lastbilar kan vara utrustade med en gas eller Duramax diesel motor, två-eller fyrhjulsdrift och olika storlekar cab. Med rätt underhåll, diesel-motorer har potential att överleva sin gas motsvarigheter.
Underhåll

Regelbundet underhåll förlänger livslängden på ett fordon. Oljebyten minskar slam byggs upp på motordelar, medan löpande underhåll av fjädring, kylsystem och bromssystemet förhindrar överskjutande slitage.
Variabla faktorer

livet av en 2500 HD pickup, som med andra fordon, beroende på faktorer som skötsel och underhåll, driftförhållanden (t.ex. bogsering av tunga släp), miljöfaktorer (t.ex. vägsalt i norra vintrar) och antalet körda miles per år.
Garanti

årsmodell 2010 2500HD pickup lastbilar kommer med en five-year/100 ,000-mil drivsystem garanti. En lastbil som har haft alla sina operativsystem underhålls regelbundet kan förväntas pågå långt utöver gränserna för garantitiden. Även om det inte typiskt, det finns 2500HD lastbilar på vägarna i dag med över 300.000 miles på vägmätaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141214.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.