Hur man reparerar en lastbil Tarp

Du kan reparera en sliten och sönderriven lastbil tarp för att säkra och skydda din last under transporten. Lastbil presenningar finns i en mängd olika storlekar och utföranden för att passa sängar av stora och små lastbilar. Majoriteten av lastbil presenningar är gjorda av en vävd duk eller plast polymerblandning som är lätt och hållbar. Omfattande exponering för höga hastighet vindar kan skada anslutningssystemet eller trucken presenning själv. Saker du behöver
Sax
Tarp tape (3-tums) katalog Genomföring verktyg och genomföringar
bungee stubin med krokar
Visa fler instruktioner
1

Trimma fransiga kanter eventuella trasiga delar av lastbilen tarp så att de är rena och platta.
2

Håll trasiga kanter samman och tillämpa en remsa av tarp tejp som är fyra inches längre än den riva till båda sidor av trucken presenning skador. Tryck tarp tejpen till lastbilen presenning yta så den fäster helt.
3

Punch nya hål i kanterna av presenning med genomföringen verktyg i en oskadad läge nära där andra kragarna har misslyckats . Pressa en ny genomföring på den nyskapade hålet med genomföringen verktyget.
4

Säkra reparerade tarp genom att haka några bungee stubin i de nyligen placerade kragarna och fästa dem på flaket.

5

Titta i backspegeln för att se hur lastbilen tarp rör sig med höga hastigheter. Lägg till fler bungee stubin att säkra tarp ner på lasten så tätt att det knappt går att undvika ytterligare skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141208.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.