Hur ansöker jag om en irländsk Truck Driving Test Online?

Irland har en särskild kategori körkort specifik för lastbilar. Att ha denna kategori läggas till din licens, måste du ta och skicka ett test som visar din förmåga att köra lastbil, sedan gäller att uppgradera din licens för att inkludera den nya kategorin. Du kan schemalägga ditt test truckkörning via telefon, personligen eller online. Som av Augusti 2010, vissa online sökande har möjlighet att välja ett test datum och tid, medan andra kommer att tilldelas ett datum och tid. Saker du behöver: Din chaufför
Din PPS nummer Review, en debet, laser eller kreditkort
Visa fler instruktioner
1

Rikta din favorit web webbläsare till trafiksäkerhet myndigheten i Irland, rsa.ie.
2

Klicka "körprov" under "körkortsaspiranter" avsnittet.
3

Klicka på "Ansök online". Detta tar dig till en sida som ger dig mer information om hur du ansöker online.
4

klicka på "Apply för ditt körprov på engelska" längst ned på sidan eller "Ansök online (engelska ) "i det övre högra hörnet på sidan. Detta kommer att öppna en skärm välkomna dig till online-föraren testet ansökningssystemet.
5

Klicka på "Fortsätt." På nästa sida kommer att begära något av dina relevant information, inklusive din chaufför nummer, förnamn, efternamn och födelsedatum.
6

Ange den begärda informationen och klicka sedan på "Logga in"

7

Följ instruktionerna för att slutföra ansöker online för din irländska truckkörning testet. Du måste ge dina PPS (Personal Public Service) nummer, en e-postadress och ett betalkort, laser eller kreditkortsnummer under denna process.
8

Kontrollera den e-postadress du angav för att få ditt test datum och tid.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141199.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.