Hur Betygsätt Pickup Däck

Pickup däcken är klassade och testade av många biltillverkare och konsumenter forskningsbolag. Om du vill betygsätta däcken du behöver eller funderar du bestämma hur du använder din lastbil (off-road, till exempel), de vardagliga körförhållanden du möter (motorväg trafik, innerstaden körning) och andra faktorer, såsom garantier slitagevarnare och pris . En bra baslinje när du handlar för och rating däck till din pickup är att fråga dig själv hur du skulle betygsätta dina nuvarande däck. Bestäm för-och nackdelar med din nuvarande däck --- särskilt kostnaderna --- och bestämma vad du behöver och vill ha i ett nytt däck. Instruktioner
1

Välj ett däck baserat på hur du tillbringar merparten av tiden körning. Om du tillbringar mycket tid utanför logistikfrågor, jämföra och däck ränta i denna kategori. Om du tillbringar merparten av din tid på resor till och från arbetet på motorvägen, beakta sådana faktorer som trafikbuller, slitbaneslitage och alla väder egenskaper.
2

Välj ett däck som bygger på hjulen du har. Om du rider på anpassade fälgar, kommer du antagligen en sportigare look på dina däck. Det övergripande utseendet på din bil är också ett övervägande. Om det är ett arbete lastbil, är chansen att du kommer att ha ett däck som testar väl i lera-pinnetest men inte bryr sig om höga ljudnivåer på motorvägen. Till exempel, säger Petersen s 4-Wheel & Off-Road Pitbull Maddog Mud däck är "byggda för tunga lastbilar med en hög belastning rating, och, precis som alla bra hund, de är inte rädda för att göra något buller. Allt som allt , vi ska hålla dem runt och kommer säkert att sätta många fler miles på dem, men, som en speciell behov nötkreatur, de är inte för alla. " Dessa är inte däck för en lastbil som tillbringar sin tid att köra barnen till fotbollsträning varje dag.
3

Köp ett däck som har bra styrrespons, kurvtagning förmåga och grepp på våt trottoar om du kör mycket på slingrande land eller bergsvägar. Du skulle inte välja Dunlop Signature CS, som hjulspår priser som har "tyst och bekväm åkkomfort" men saknas i "styrrespons, stabilitet i kurvor och våt dragning."
4

Jämför lastkapacitet betyg av däck granskare. Ingenting kommer att påverka din däckens prestanda mer än vikten av både din bil och nyttolast.
5

Läs recensioner. Det finns hundratals tidningar och webbsajter som ränta pickup lastbilsdäck. Vet vad du vill och vad du kan spendera, sedan läsa några recensioner. Mängden material som finns är häpnadsväckande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141197.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.