Vad orsakar dålig Idle i en Toyota lastbil?

Dålig tomgång problem på Toyota-truckar kan orsakas av flera olika frågor. Fastställa vad som orsakar de dåliga tomgång problemen beror på vilket år Toyota lastbil gjordes. De äldre lastbilar körs på punkter och måste tidsinställda, men de nyare modellerna är elektroniskt styrd. De nyare modellerna kan bara ha så många saker som är fel med dem när det kommer till dålig tomgång. Vakuum Läckor

Ett vakuum läcka eller luft läcka kommer från runt slangarna och packningar i motorn i Toyota truck. Dålig tomgång problem är orsaken till dessa läckor. Lastbilen ägare måste ersätta vakuumslangar och /eller packningar som går in i motorn och insprutningssystemet. När luften kommer in i den förseglade delen av motorn eller i bränsleledningarna eller bränsleinsprutning, orsakar det att Toyota lastbil att ha dålig tomgång.
Tändstift

Alla gång en Toyota lastbil har dålig tomgång, operatören eller reparatören måste börja kontrollera de viktigaste punkterna på den lastbil som tändstift, som är bärbara komponenter som skapar en gnista för att antända bränslet. Byt tändstift och avgöra om Toyota truck fortfarande har dålig tomgång.
Tändkablarna

annan orsak till dålig tomgång i Toyota lastbilar är ett kort i Tändstiftet trådarna. Dessa tändkablarna är en del av det elektriska systemet som överför spänningen till tändstiftet för att de ska kunna fungera korrekt. Någon av dessa tändkablarna kan ha en kort och orsaka dålig tomgång.
Bränslefilter

Toyota-truckar har dålig tomgång när bränslefiltret är igensatt eller dåligt. Bränslet filtret blir igensatt med skräp under loppet av tiden och behöver bytas ut. En friflytande filtret kan rätt mängd bränsle kommer in i motorn och bränsle-insprutningssystemet. När bränslefiltret är igensatt trucken blir bränsle intermittent och inte tillräckligt blir genom bränsleledningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141195.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.