Felsökning luftkonditionering på en Ford 460

Luftkonditionering i en bil är viktigt, speciellt när temperaturen i en parkerad bil kan nå farliga nivåer inom några minuter. Du måste kunna nå fram och med hjälp av en strömbrytare får en kylande luftström. Reparera ett system luftkonditioneringen på en Ford 460 kan visa sig vara en dyr uppgift. Det finns dock ett antal åtgärder du kan vidta för att felsöka problemet innan din Ford in till återförsäljaren. Saker du behöver
Luftkonditionering tryckmätare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att det finns tillräckligt med kylvätska i systemet. Inspektera alla slangar för läckor eller veck.
2

Starta motorn och ställer in luftkonditioneringen på kallaste inställningen. Öppna huven och kontrollera att den magnetiska kopplingen i ingrepp på kompressorn. Om kopplingen inte sparka på, kan problemet ligga med trasiga ledningar eller en trasig säkring.
3

Kontrollera säkringen rutan för eventuella säkringar. Titta på insidan panel av lådan för instruktioner hur man hittar säkringen ansluten till luftkonditioneringssystemet. Byt ut alla säkringar med andra som är i samma amp rating.
4

Stäng av motorn. Bifoga en mätare luftkonditioneringen till systemet. Trycket måste vara mellan 50 psi och 80 psi. Om trycket är lägre än detta, då det kan finnas en läcka i systemet.
5

Starta motorn och ställer in luftkonditioneringen på sin kallaste inställningen. Öppna huven och kontrollera slangarna nära brandväggen. En av slangarna måste vara lite svalare än den andra. Om de är både varm, kan ventilen kontroll vara fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141185.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.