Hur ökar jag Diesel MPG?

Förbättra miles per gallon, eller MPG, kan din dieselmotor åstadkomma är en fråga om att förbättra motorns verkningsgrad. Om motorn är att spendera energi på saker som blåser ut avgaser eller hålla sig cool, så är det inte att spendera den energin på att köra din bil. Vad mer, om det inte är brinnande bränsle på ett effektivt sätt, då en del av det bränsle slösas bort. Detta är bara toppen av isberget när det gäller dieselmotor inefficiency.To förbättra effektiviteten, och med det, MPG, måste du köpa specifika tillbehör som är utformade för att göra det. Ett brett utbud av tillbehör. Instruktioner
1

Installera ett insprutningssystem. Det finns ett antal insprutningssystem som förbättrar effektiviteten. Till exempel kanske du måste bara uppgradera din diesel injektion, vilket är det system som avfyrar diesel från tanken till motorn, till en modell som bränner diesel mer effektivt genom att spraya det mer enhetligt. Du kan också installera ett avancerat system propan injektion, som injicerar propan i din dieselbil och gör motorn mer kraftfull med mindre bränsle. Andra insprutningssystem existerar också.
2

Installera ett nytt avgasrör. Det viktigaste här är storleken - om motorn arbetar hårt för att blåsa avgas ut en liten pipa, då det inte fungerar lika hårt på att köra trucken. Men om röret är större, behöver det inte att använda så mycket energi för att blåsa ut avgaser, vilket ökar din MPG eftersom motorn göra mer med mindre.
3

Installera en högre kvalitet filter. Om ditt filter är inte särskilt bra, då motorn behöver använda energi för att ta in kall luft. Högre kvalitet filtret kommer att minska mängden arbete motorn behöver utföra, vilket ökar din MPG.
4

Installera ett chip. Chips är högteknologiska delar av utrustning som övervakar din lastbil verksamhet och direkta diesel därefter. Detta innebär att din motor bara att bränna så mycket som den behöver, snarare än en filt belopp som kan vara för hög eller för låg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141184.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.