Hur du säkerhetskopierar en lastbil upp med Mirrors

Lastbilar kan vara större än bilar, men samma grundläggande princip gäller, vara försiktig, gå sakta och använda dina speglar. Du måste vara försiktig med en lastbil längd och göra justeringar som du säkerhetskopierar. Använd dina speglar hjälper till att hålla din linje rakt och i att kunna berätta hur långt du är på från alla fordon bakom dig. Lastbilar kommer med både backspeglarna och backspegeln. Valfria speglar finns och fäster sidospeglar för ytterligare en bildyta. Förarens sida spegel har ofta en förstoringsapparat i den nedre centrala delen av spegeln. Detta hjälper dig att se föremål som kan vara svåra att se på avstånd. Instruktioner
1

Gå runt din lastbil för att identifiera eventuella hinder för att undvika och ungefärlig deras avstånd till trucken. Om du är i en tom parkeringsplats för praktiken, använder denna teknik för att få en vana av att se vad som finns runt omkring dig, särskilt i "konen zonen" där det är en blind fläck.
2

Ställ dina speglarna innan du börjar säkerhetskopiera trucken. Du vill kunna se ner på sidan av lastbilen. Genom att titta i båda speglarna du bör ha en god bild av avstånden på båda sidor för att backa upp utan att träffa något.
3

Starta tändningen och placera växelspaken bakåt. Efter kontroll dina speglar, börja säkerhetskopiera.
4

försiktigt trampa på gaspedalen och börja titta över axeln och börjar backa upp lastbilen. Tänk på hur du styr framöver, det är samma teknik man använder för att backa upp en lastbil. Speglarna är en visuell guide till att hålla bilen rak.
5

Justera riktning som behövs när du checkar in era speglar. Detta kan ta flera försök framåt en bit och flytta tillbaka en bit tills du rada upp trucken i utrymmet tillät.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141175.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.