Hur du skyddar en lastbil från repor Med Drop-in sängen liners

När du dra något tungt i din bil, kanske du tror att mindre repor i sängen är en oundviklig del av att använda din lastbil. Lyckligtvis finns det ett sätt att bevara färgen i sängen om du använder en drop-in sängen liner. Drop-in sängen liner är ett hårt skal som du kan installera över sängen av din lastbil. Du kan även installera en av dessa liners hemma utan hjälp av en licensierad mekaniker. Saker du behöver
Broom
Drop in Skruvar liner
Drill
Visa fler instruktioner
1

Lasta vad du har i sängen av din lastbil. Lämna bakluckan ned och sopa allt skräp ur sängen. Om du fälla skräp mellan sängen av lastbilen och sängen liner, kan det ändå leda till några repor.
2

Du bör endast använda en säng liner som riktigt passar sängen av din lastbil. Om fodret inte passar ordentligt, kommer det inte att skydda din lastbil säng ordentligt. Lyft sängen liner över sängen av lastbilen och ställa den på plats (du kan behöva vissa assistenter för att hjälpa dig att lyfta den och sätta den på plats).
3

Ställ bakluckan beskyddare över den öppna bakluckan. Linje upp med kanterna på bakluckan och skruva det på plats. Eftersom bakgavellyftar och faller, måste du säkra bakluckan på plats med skruvar för att undvika att det glider av när du lyft upp bakluckan.
4

tillbaka de delar du skall dra i din lastbil. Nu fodret skyddar din flaket från skador när du dra objekt i din lastbil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141157.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.