Hur ansluter jag en Cherry Picker till motorn i en F-150 Truck Inline 6?

Motor hissar är också kallad som körsbär plockare. Dessa anordningar är mycket användbara i att lyfta en motor upp och ut ur en F-150 lastbil. Innan körsbär pickers användes, var det vanligaste sättet att ta bort en motor från ett fordon för att bygga en tre-polig stativ och använder kedjor att linda motorn. Det var bra, men du då tvungen att driva fordonet ur vägen. Cherry plockare är på en hjulbas, så när motorn lyfts, kan du enkelt rulla bort från fordonet. Saker du behöver
Motor lift (skylift) katalog Mutter och bult
Lift kedja med krokar
Visa fler instruktioner
1

Placera lyftkedjan på motorblocket lyftpunkterna. En är på framsidan av motorn, och man är på baksidan. Haka kedjans ändar på båda punkter.
2

Skjut motorn hiss så det är direkt över motorn. Höj lyften, som behövs, för att rensa lastbilen. Skjut benen på hissen under framför lastbilen förrän hissen är i mitten av motorn. Addera 3

Sänk lyften tills du kan placera kedjan på motorn på krok av hissen. Skapa en ögla i kedjan, inslagning kedjan runt kroken. Sprinten i kedjan. Montera muttern. Detta kommer att stoppa kedjan från att halka.
4

Höj lyften tills motorn är klar för överföring och hängande i luften. Fortsätta att höja den tills den går fri från framför lastbilen och rulla hissen ut från under bilen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141153.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.