Hur att designa din egen Job Truck Paint

Inte alla har en naturlig talang för design, men det är möjligt att använda några verktyg för att hitta attraktiva färgpaletter för att måla din bil. Använda en Pantone färg guide och en online färghjul, kan du skapa en unik, personlig design som kommer att ställa din bil bortsett från mängden, i en relativt kort tid. Instruktioner
1

Använd en Pantone färg guide för att välja en huvudfärg. Pantone är en visuell lista över standardiserade färger som används främst av grafiska designers, men är ett bra verktyg för alla som vill använda färg eftersom en kunnig färgblandare kommer att kunna matcha skuggan.
2

in Pantone färg nummer (varje färg har en annan siffra) i färghjulet så att hjulet kan berätta den exakta motsatsen nyans. Denna färg kommer att lyfta din huvudsakliga färg. Om du inte gillar denna färg du kan bryta ner det ytterligare. Till exempel om din huvudsakliga färg är lila, kommer den motsatta färgen vara en nyans av färgen orange. Du kan dessutom bryta ner den orange till rött och gult. Om lila är ljus röda brukar se bättre medan den gula är mer uppseendeväckande mot mörklila.
3

ut ett urval av färger på ett papper med din skrivare för hemmabruk. Pantone-färger kommer nästan alltid hålla sant när du skriver men bara i fall använda ett flashminne för att lagra färgen nummer och ett prov av färgen.
4

Ta provet till en färghandel.

5

Har butiken gör färgen i nyanser du har valt. För ett billigare alternativ, be butiken djurhållare om färdiga måla i liknande färger.
6

Måla kroppen av lastbilen med de viktigaste färg.
7

Använd lyfta färg för dekorativa effekter som linjer längs sidan, till ram fälgar, runt kurvor eller var du vill markera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141150.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.