Hur du hittar åkerierna

Enligt Truck Info finns "uppskattningar av över 500.000 åkerier i USA" Alla åkerier måste ha ett antal motor bärare för att kunna transportera gods över hela USA. Den främsta orsaken till att lokalisera ett åkeri är leveranstid frakt, men om en lastbil företag har orsakat en olycka eller skadad egendom när du kör på vägen, det finns några sätt att hitta företaget för vedergällning. Den bästa källan för att använda är Internet, men en telefonbok är också ett bra sätt att hitta åkerier. Saker du behöver
Internet
Telefonbok
Visa fler instruktioner
hitta flera företag
1

Öppna en sökmotor och skriv in "Hitta åkerier . " Flera länkar kommer att komma upp som listor åkeri. Klicka på en länk av intresse och bläddra igenom listor. Klicka på någon notering med en webbplats för att hitta den information just notering.
2

Ring telefonnumret på listan och fråga där företaget är beläget. Fråga vad de satserna för dragande gods från pick-up staden till leverans staden. Be om motorn transportören identifieringsnummer att göra en kontroll på företagets säkerhetsnivå.
3

Gå till Federal Motor Carrier Safety Administration webbplats i avsnittet Resurser och skriv in numret för att hitta reda på om företaget är seriösa och tryggt. Om transportören Betyget är osäkert, besluta i enlighet med detta. Addera hitta ett specifikt företag
4

Hitta namnet på åkeri genom att titta på dörren av en halv lastbil. Leta efter motorn transportören eller "MC" numret på den sida av fordonet.
5

Öppna en sökmotor och skriv in namnet på det åkeri. Om du hittar en webbplats för det företaget, klicka på länken och söka på hemsidan för kontaktinformation. Ring eller maila åkeri med en förfrågan.
6

Ring din lokala Department of Transportation och ge namnet på åkeri och motorn bärarnummer. Be om kontaktuppgifter för företaget. Ring företaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141149.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.