Om snöplogar för Pickup

En snöplog kopplad till en pickup kan förvandla din bil till ett tjäna pengar vinter affärer. Blad kan vara rak eller V-formad, med en center pivot punkt som gör att du kan styra den plogade snön. Blades

plogblad kan vara gjort av polyeten eller stål. Polyeten väger mindre, men stål mer grundligt rensar snö, enligt Cars.com. Hur mycket vikt att din pickup rymmer avgör vilken typ du ska använda.
Storlekar

plogblad varierar i storlekar, från 6 1/2 meter till 10 meter bred. Vikterna varierar från ett par hundra pounds till över 1.000 pounds. De fosterfamilj konstaterar att majoriteten av kompakta till medelstora lastbilar är inte bredare än 7 1/2 meter, vilket kräver en mindre blad. Half ton och trekvarts lastbilar ton kan rymma större blad.
Montering
blad

Plog bifogas lastbilar med konsoler, och oftast inkluderar en monteringssats . Enligt Cars.com, många har snabb montering och system frisättning för enkel fastsättning och borttagning mellan stormar.
Överväganden

Enligt fosterfamilj, plogblad inte rekommenderas för vissa lastbilsmodeller. Ett exempel är vissa Ford F-150, 1997 och senare modeller. Det är viktigt att kolla med tillverkaren för att vara säker på att din bil kan rymma ett plogblad, och att du inte kommer att ogiltigförklara lastbilens garantin. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141146.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.