Hur man bygger en Wood lastbil Tool

Bygga ett trä lastbil låda själv och du kan inte gå fel på dimensionerna. Höjden på de flesta lastbilar boxar är 5 eller 6 inches över sidorna av sängen. Bredden är begränsad till bredden av sängen. Men ser du inte många lastbilar rutor som täcker hela längden på sängen om de inte är specialbyggd. Du kan lägga till en bricka som glider från den ena sidan av lådan till den andra eller skapa fack inuti för att hålla särskilda verktyg. Saker du behöver
2 stycken 14-by-70-by-3/4-inch plywood
vinkelhake
Jigsaw
Trälim
4 stycken 13 1/2- by-5-by-3/4-inch plywood
borrmaskin med variabel hastighet
Phillips skruvspets
en 1/4-tums eller skruvar
fuktig trasa
2 st 13 1 /2-by-9-by-3/4-inch plywood
1 bit 13 1/2-by-58 1/2-by-3/4-inch plywood
3 dolda gångjärn Sida 2 bitar av en-av-två-för-58 1/2-inch lumber
en bit av 13 1/4-by-29 1/4-by-3/4-inch plywood
en 1/4 -tums paddla lite
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Lägg de två stycken 14-av-70-tums plywood (fram och bak) på bockar. Mät från 14-tums kanten och gör ett märke på den långa kanten på 5 inches. Från samma hörn, gör ett märke på 14-tums kant vid 9 inches.
2

Sätt vinkelhake på 5-tum märke och rita en 9-tums linje. Därefter satte torget på 9-tum märke och dra en 5-tums linje. Skär linjerna med en sticksåg. Upprepa detta på den andra änden av denna bit plywood samt andra bit plywood Addera 3

Applicera lim på 13 1/2-tums kanten på två av de fem. - tums bitar. Ange de återstående 5-tums bitar på limmet och fäst dem med eller skruvar för att bilda en "L." Placera dessa två bitar på ändarna av baksidan av lastbilen. Städa upp överflödigt lim med en fuktig trasa.
4

Sätt lite lim på långsidan av 9-tums bitar. Fäst den till undersidan av den 5-tums bit med eller skruvar. Efter detta körs en sträng av lim på de 13 1/2-inch kanterna på 58 1/2-tums bit (botten av lådan). Säkra det mellan 9-tums bitar på vardera änden av ryggen med eller skruvar. Var säker på att städa upp limmet som förut.
5

Kör en sträng på 3/4-tums kanterna uppåt. Placera framsidan på bitar och fäst dem med eller skruvar. Vänd på den hopsatta enheten så att fronten är vänd nedåt och säkra tillbaka till ändarna på samma sätt.
6

Set en bit av 58 1/2-tums timmer mellan och på toppen av den 9-tums skalmar. Trace längden på timmer på insidan av lastbilen lådan. Ta bort det, sprida lite lim mellan raderna och säkra virket med eller skruvar. Städa upp överflödigt lim med en fuktig trasa. Upprepa detta på den motsatta sidan.
7

Ställ tuck box upprätt. Installera dolda lock gångjärn till toppen och lastbilen rutan enligt tillverkarens anvisningar. Borra ett 1 1/4-tums fingerhål ca 1 cm från ändarna av 29 1/4-tums plywood (fack). Sand omkretsen av hålen med sandpapper.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141134.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.