Hur man startar en kommersiell lastbil Företag

Endast 9 procent av alla amerikanska lastbilsförare är oberoende, enligt Labor Department som citeras av MSNBC. Oberoende enbilsåkare lär sig snabbt hur annorlunda det är att driva ett företag från att bara vara en lastbilschaufför. Du kommer att kräva ytterligare kompetens, mer tid på att skriva upp pappersarbete, fler bilar, och kanske till och partners, underleverantörer eller anställda. Mest av allt, måste du finjustera dina kunskaper om att driva ett företag, finansiering och nätverk. Instruktioner
1

Få papper i ordning. Skaffa en Commerical körkort (CDL). Få försäkringskrav uppfyllda. Få den nödvändiga verksamhetstillstånd och medger att kunna öppna din lastbilstransporter företag.
2

Köp lastbilstransporter utrustning. Du kommer att behöva finansiera köpet av din egen lastbil åtminstone. Partners kan komma in med sina egna lastbilar och utrustning. Anställda kan kräva en lastbil köpt för deras användning. All lastbilstransporter utrustning måste uppfylla federala föreskrifter och skall vara lämpliga för de laster du planerar att dra.
3 truckers

hyra eller partner med andra vildar som underleverantörer. Trucking kan vara ett familjeföretag eller ett joint venture. Anställa anställda lägger många lager av komplexitet till din verksamhet och bör prövas endast efter att ha upplevt en viss framgång.
4

Hitta massor i ditt område. Det finns ett antal online webbplatser som kan ge nätverk för nya lastbilar företag. De tar en nedskärning av kontraktet. Ordna det så att din resa tillbaka hem bär en last också.
5

hålla kontanter flyter. Åkerierna betalas vid leverans, vilket innebär att du kan behöva för att finansiera driften av ditt företag innan du har betalat. Undvik dåliga kreditrisker och söka högavlönade och pålitliga kunder. Använd ett bolag lastbil factoring, som kommer att betala dig direkt med rabatt för kundfordringar, samt en icke-vända förskott om du tror att kunden kanske inte betalar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141131.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.