Hur man byter kopplingen huvudcylinderhopsättning på en Silverado 3500

Kopplingen huvudcylinder på en Chevrolet Silverado 3500 är ansluten till kopplingspedalen och levererar hydraulvätska till transmissionen att växla varje växel. När kopplingen huvudcylinder går ut, kan transmissionen växla inte i växel, och du kommer inte att kunna köra lastbilen. Lyckligtvis, om du har några timmars tid, så du kan byta ut huvudcylindern för en ny och få tillbaka lastbilen på vägen. Saker du behöver
Jack
Jack står
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Chevrolet hydraulledningen borttagningsverktyg
Byte koppling huvudcylinder
Visa fler instruktioner
1

Titta under instrumentbrädan på kopplingspedalen. Koppla ur selen från pedalen för hand. Tryck ned kopplingspedalen ner med ena handen och sedan pressa in flikarna på sidan av bussningen som ansluter koppling huvudcylinder koppling till pedalen för att frigöra den från pedalen.
2

Lyft den främre delen av lastbil med domkraft och fäst den på pallbockar. Leta reda på anslutningen där den hydrauliska linje från koppling huvudcylinder springer in i växellådan. Installera Chevrolet hydrauliska verktyg linje borttagning på kanten av armaturen skjut linjen i riktning mot överföring för att frigöra snabbkoppling håller det på transmissionen.
3

Pop huven . Leta cylindern koppling master på brandväggen, precis till höger om bromsservon. Grip kopplingen huvudcylinder vrid sedan moturs för att lossa den från instrumentbrädan. Installera den nya cylindern koppling master i brandväggen genom att luta den i 45 graders vinkel och vrida den medsols i brandväggen.
4

Skjut den hydrauliska linje i transmissionen och sänka bilen bort av pallbockar med domkraft. Titta under instrumentbrädan och leta kopplingen på koppling huvudcylinder. Tryck in flikarna på bussningen om kopplingen ansluter sedan till pedalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141127.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.