Hur kan inaktivera den automatiska strålkastarna på en '99 Chevy Silverado

Under 1999 introducerade Chevrolet en ny sensor på sin Silverado raden av lastbilar som vände på strålkastarna automatiskt när det blev mörkt ute. Detta verkade bra funktion för vissa förare, men inte alla ville strålkastarna komma på automatiskt. För att förhindra dem från att automatiskt slå på, måste du göra en del egna arbete under instrumentbrädan för att inaktivera sensorn. Saker du behöver
1,5 kohm, 1/2-watt motstånd
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Eltejp
Show Fler Instruktioner
1

titta under förarens sida av instrumentbrädan och lokalisera modulen kroppskontroll fastskruvad på undersidan av rattstången. Lokalisera den lila kontakten ansluten till kroppen styrenheten och koppla bort den från modulen.
2

Klipp de gråa och vita trådar i kontakten, cirka fyra inches bort från själva kontakten. Skala ändarna hos de avskurna trådarna, med hjälp av kabelskalaren. Pressa en blå rumpa kontakten på den del av tråden kör ifrån pluggen, sedan tejpa upp trådarna.
3

Crimp en blå rumpa kontakt på de gråa och vita sladdar ur pluggen. Crimp motståndet till både rumpa kontakter, så att den grå tråd och vit tråd är anslutna med motståndet mellan dem. Tejpa upp ändarna med eltejp. Anslut sele tillbaka in i kroppen styrmodulen.
4

Slå på strålkastarna för att testa att de fungerar korrekt. Starta trucken och placera din hand över sensorn på mitten av instrumentbrädan och se till att lamporna inte tänds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141126.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.