Hur du ändrar ett Packning ventilkåpa på en 1991 Toyota Pickup

ventilkåpan packningen på en 1991 Toyota pickup blir gummitätningen på innerkanten av ventilkåpan. (Beroende på motortyp i din 1991 Toyota pickup, kan det finnas en eller två ventilkåpor, med ett motsvarande antal packningar.) Ventilen locket är fäst till motorn med ett antal bultar, medan packningen är fäst vid täcka medelst ett lim. Ventilen packning förhindrar olja från att läcka ut från under ventilkåpor. Liksom alla komponenter, de bär över tiden och behöver bytas för att kunna utföra sin funktion väl. Saker du behöver
Ratchet uppsättning
Flat-skruvmejsel packning
Replacement (er) från Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på 1991 Toyota pick up truck och lokalisera ventilkåpan (eller lock) på motorblocket. Ta bort skruvarna som håller locket eller täcker till motorn, med spärrfunktion set.
2

Dra bort luckan från motorn och lokalisera packningen ventilkåpan. Ta bort packningen, med en skruvmejsel för att skrapa packningen av locket. Se till att du tar bort all packning från locket. Upprepa för den andra ventilkåpan, om det finns någon.
3

Ta bort plastskyddet från den nya packningen en plats packningen runt innerkanten av luckan. Gnid fingret runt den nya packningen för att täta limmet till locket. Se till att den nya packningen är i jämnhöjd med kanten av locken. Upprepa på den andra luckan, om det behövs.
4

tillbaka locket till toppen av motorn och byt ut bultarna till locket. Dra åt skruvarna på ventilkåpan till vridmoment specifikationerna för din specifika modell pickup, med hjälp av momentnyckel. Upprepa på den andra luckan, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141124.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.