Hur man byter en Window Motor på en 2000 Chevy Truck

Din 2000 Chevy truck använder ett enda inlägg, kabel-manövrerad mekanism fönster hiss. Motorn kan bytas separat eller som en enhet, som inkluderar fönstret motor och regulator. Med tanke på att erfarenhet dikterar att det vanligaste problemet är kabeln i regulatorn, skulle det vara lämpligt att diagnostisera problemet ner till den trasiga delen. Om motorn hörs igång när brytaren aktiveras, är regulatorn problemet. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Ratchet
Uppsättning sockets
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Ta bort plastkåpan framför dörrhandtaget, den trekantiga locket döljer insidan på utsidan spegeln monteringsytan och två små runda täcker dölja Phillips skruvar, en på varje sida av dörren. Använd en skruvmejsel för att knäppa dem alla ut.
2

Ta bort Phillips skruvar på båda sidor av dörren som är under plastlock. Avlägsna bulten framför dörrhandtaget med en socket. Lyft luckan uppåt, vilket kommer att haka av panelen från dörren och dra bort det från dörren tillräckligt långt för att nå bakom panelen och ta bort alla elkontakter i fönstret och koppla bort den elektriska kontakten för ljuset.

3

unsnap plast hållaren på insidan dörrhandtag som håller stången dörren spärren till handtaget. Lyft stången dörrlås ur dörrhandtaget spaken. Ta den enda bult i dörrhandtaget och skjut handtaget bakåt för att ta bort det. Skala Fuktskydd tillbaka för att få tillgång till fönstret regulatorn.
4

Tape fönstret till ramen för att stödja det när motorn tas bort. Fönstret Motorn kan ses genom öppningen i den främre delen av dörren. Koppla den elektriska kontakten till fönstret motorn. Ta bort de tre skruvarna som håller fönstret motorn till dörren med hjälp av en 10 mm hylsa. Rita en imaginär vertikal linje genom fönstret motorn för att se bultarna längs detta plan.
5

Ta bort de två skruvarna som håller glasrutan till regulatorn med en 10 mm hylsa. Ta bort de tre skruvarna som håller den vertikala stolpen med hjälp av en 10 mm hylsa. Ta bort regulatorn från dörren.
6

Lossa skruvarna säkra fönstret motorn till regulatorn och ta bort motorn. Montera den nya motorn i omvänd ordningsföljd. Sätt tillbaka fönstret regulatorn och montera bultarna, dra åt dem ordentligt.
7

Montera de två skruvarna i fönsterrutan och dra åt dem. Ta bort tejpen på glaset. Anslut den elektriska kontakten till fönstret motorn. Montera resten av komponenterna i omvänd ordning mot demonteringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141123.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.