Hur man målar en Camper Shell

Att sätta en husbil skal över sängen av din pickup truck skyddar lasten från element eller ger skydd för dig själv medan camping. Du kanske inte alltid kunna hitta ett skal som matchar eller kompletterar färgen på resten av lastbilen, lämnar du undrar vad du kan göra för att ändra på det. Lyckligtvis finns det sprayfärg som är särskilt utformade för användning utomhus på olika ytor som är utsatta för väder och vind. Saker du behöver
Sandpapper
Hushållens Rags renare
Drop duk
Maskeringstejp
Surface-lämplig primer
Surface-lämplig sprayfärg
Show Fler Instruktioner
1

slipa ytan av husbil skalet om det finns befintlig färg eller rost synlig på det. Avlägsna all rost och eventuella fläckar eller flis av färg, torka sedan bort allt damm som genereras av slipprocess.
2

Rengör hela ytan av husbil skalet med rengöringsmedel och en ren trasa för att ta bort smuts eller rester. Använd avfettning renare om ytan är metall, och ammoniak-baserade rengöringsmedel om ytan är av plast. Låt ytan torka helt innan du fortsätter.
3

Lägg en trasa på marken för att skydda den från färgen. Använd tillplattade kartonger eller skikt av tidningen om du inte har en trasa tillräckligt stor.
4

Mask av eventuella områden i husbilen skal som inte ska målas med målartejp. Täck för fönster eller andra stora områden med tidningen, fäst sedan tidningen med tejpen.
5

Prime hela ytan med en primer som är avsedd för användning på det material som komponerar husbil skalet. Följ tillverkarens anvisningar noggrant vid tillämpningen av primern. Metoden kan variera efter märke, men detta kommer vanligtvis att applicera ett jämnt, tunt lager genom att hålla burken ungefär en fot från ytan och göra snabba pass medan primer sprayer. Låt primern torka helt innan du fortsätter.
6

Måla ytan med en sprayfärg för användning på ytor utomhus tillverkade av material som komponerar husbil skalet. Följ samma metod som används vid grundning, såvida instruktionerna på förpackningen anger något annat. Låt färgen torka helt, och sedan applicera ytterligare skikt som behövs för att säkerställa full täckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141122.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.