Monster Truck Evenemang i närheten av Denver

Monster truckar är huvudsakligen stora pick-up lastbilar med extremt överdimensionerade hjul och suspensioner. Människor i alla åldrar kommer med familj och vänner till händelser i området Denver se dessa lastbilar utför stunts och konkurrens racing. Monster truck team ständigt försöker överträffa varandra genom att bygga den största, bästa och mest pålitliga lastbilen de kan utforma. Outlaw Monster Truck Spectacular

monstertruck företaget sätter på evenemang och shower på arenor över hela landet, även i Brighton, Colorado, i Adams länfairgroundsna. Brighton är en stad ca 24 miles norr väster om Denver och skulle ta ungefär en halvtimme att nå från centrum av staden. Föreställningarna är vanligen cirka två timmar lång och har monstertruckar göra tricks såsom wheelies, munkar och hopp, samt krossning bilar. En av bilarna används också för att ge åkning till personer i publiken.

Outlaw Monster Truck Spectacular på Adams County Fairgrounds

9755 Henderson Road

Brighton, CO 80601

303-637-8000

adamscountyfair.com
Monster Jam

Monster Jam show äger rum över hela landet och visas i Denver, Colorado, varje år. Det kom till staden i februari 2010, och monstertruckar utförs på Pepsi Center. De flesta av lastbilar på de händelser väger cirka 10.000 pounds, som inkluderar 66-tums däck som lastbilarna vila på. Händelserna brukar delas in i tre delar, den första är gropen partiet. Detta inblandade förarna visar upp sina monstertruckar och minglet. Människor kan ha bilder tagna med dem, och förarna skriva autografer. Den andra delen av evenemanget är monster truck racing, och den tredje delen är freestyle, när föraren får utföra för publiken genom att göra tricks och stunts.

Monster Jam på Pepsi Center

10000 Chopper Circle

Denver, Colorado 80204

303-405-1100

pepsicenter.com
Extreme Monster Truck Nationals

Extreme Monster Truck Nationals turnerar landet och inkluderar ett stopp i Denver, där den är värd vid National Western Complex. Denna show har ett antal monstertruckar som ras och utföra freestyle, bland andra evenemang. Extreme Monster Truck Nationals har också quad tävlingar, FMX Motor kors hoppning och en stor mekanisk drake som kan spruta eld och förstöra bilar.

Extreme Monster Truck Nationals på National Western Complex

4655 Humboldt Street

Denver, CO 80216-2818

303-297-1166

nationalwestern.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141119.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.