Hur Swap Säten i en 1976 Chevy Truck

Den 1976 Chevrolet lastbil kom standard med en bänk, med mycket få bilar featuring skålade säten. Detta organ stil var runt 1973-1987, och under den tiden, blev skålade säten vanligare. Om du vill byta ut sätet lager bänken i 1976 Chevrolet lastbil med skålade säten, eller till och med tvärtom, det är inte en mycket svår process att göra. Med hjälp av en vän och lite tid, kan du också byta ut era platser i din lastbil. För detta exempel, vi tar bort en bänk och installera skålade säten. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna båda dörrarna. Titta under stolens framsida och lokalisera de främre bultarna. Ta bort dem med en 3/8-tums Ratchet och uttaget och ställ dem åt sidan.
2

Skjut fram stolen med justeraren under framför förarsätet lokalisera då i baksätet bultarna. Ta bort dessa bultarna med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Plocka upp baksätet och instruera din assistent att krypa igenom hytten på lastbilen medan bär sätet. Sedan flytta den bort från fordonet.
4

Lyft förarens sits i förarsätet och skruva den på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag och fabriken monteringsverktyg. Upprepa denna process för passageraren soffsäte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141117.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.