Hur man säljer begagnade bärgningsbilar i New Jersey

Att sälja en begagnad bärgningsbil tar tid, men det är inte svårt. New Jersey bogserbil ägare har en mängd olika alternativ inom sitt samhälle och rikstäckande för att få lite pengar för sina begagnade lastbilar. Edmunds.com konstaterar att bogsera lastbilar och andra arbetsfordon har en snabb handläggningstid eftersom det finns ett stort behov av dessa typer av fordon. Investera tid att rengöra insidan och utsidan av bärgningsbil innan du visar den för potentiella köpare att få en bättre chans till en snabb försäljning. Instruktioner
1

Bedöm din bärgningsbil värde genom att göra forskning. Forskning bogserbil priser använder online auto försäljning webbplatser, inklusive eBay Motors, Trucker till lastbilsförare och kommersiella lastbil handlare. Dessa områden omfattar bärgningsbilar bland sina kommersiella fordon. Skriv ner det begärda priset på lastbilar med samma ålder, körsträcka och skick som din lastbil.
2

Ställ din fråga pris med din forskning för att guida dig. Om din bärgningsbil är i bättre skick, sikta på den övre delen av detta spektrum. Om du behöver sälja begagnade lastbil snabbt eller din lastbil behöver underhåll, sätta utgångspriset mot mitten till nedre delen av intervallet. Edmunds.com rekommenderar ber om något mer än du vill net, så att du kan pruta ner men ändå vara nöjd med priset.
3

Kontakta lokala bogsera verksamhet och auto butiker kropp i din New Jersey gemenskap och omgivande städer. Låt någon på varje butik vet att du har en bärgningsbil för att sälja, informera dem om det begärda priset och skick. Träffa berörda parter att visa dem din bärgningsbil. Sälj till en lokal auto body shop om du hittar en berörd part.
4

Skapa en notering för din bil på kommersiella försäljningsställen du används för forskning. Beskriva tillståndet av bärgningsbil, inklusive körsträcka och senaste tjänster. Posta sedan denna lista på webbplatser som lastbilsförare för lastbilsförare och Commercial Truck Trader och lastbil säljande marknadsplatser: Agri Seek, en kommersiell marknadsplats för jord-och skogsmaskiner, och eBay Motors, vilket gör att du kan auktionera ut bärgningsbilar och andra servicefordon.
5

Ta ut en radannons i din lokaltidning för att nå en bredare publik i New Jersey. Inkludera ett telefonnummer och en kort beskrivning av lastbilen. Då motsvarar intresserade köpare och visa dem ditt fordon. Använd USNPL katalog av New Jersey tidningar för att hitta din lokala tidning.
6

Justera priset för din bärgningsbil om du inte hittar någon köpare.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141105.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.