Hur man installerar Bed Rail Kepsar

Repor och böjning av en pick-up flaket är alla en del av att använda det som det var tänkt. Sängen mössor och baklucka området är mest känsliga för skador. Laddar verktyg och förnödenheter över lastbilens sidor, eller bara dragande runt saker, innebär skador är bunden att inträffa. Installera caps säng järnväg på de övre kanterna av bädden hjälper till att skydda detta område från slaget ärr. Eftermarknad sänggrind caps komma i krom och diamant mönster plattan som också förbättra utseendet på bilen. Installationen är enkel och relativt lätt för gör-det-självare. Saker du behöver
Tvättsprit
Luddfria trasor sälja Grease penna
Visa fler instruktioner
1

Rengör flaket genom tvättning med fordonsindustrin tvål och vatten. Borttagning väg smuts och skräp från installationen området är viktigt för korrekt tape vidhäftning.
2

De-vax sängen mössor, baklucka cap, och framför locket på sängen bredvid hytten. Använda tvättsprit och en luddfri trasa, fast gnugga området ner för att se alla rester är borta. När tvättsprit har torkat - eller avdunstat - en nakna hand gned längs sängen locket ska kännas kladdig, indikerar frånvaron av vax bygga upp varje bit av Addera 3

Place. sängen locket på plats utan tejp. Märk den yttre kanten av locken med ett fett penna. Detta märke kommer att fungera som en guide när du installerar den dubbelhäftande tejpen på de övre kanterna av sängen.
4

Peel tillbaka fyra inches av tejpstommen från dubbelhäftande tejp avsedd för den främre huven. Bandet kommer att placeras på den främre kanten av den främre kåpan som är vänd mot bakluckan. Starta tejpen vid förarsidan hörnet av den främre kåpan med tejpen. Avlägsna återstoden av stommen från tejpen när tejpen är fäst längs locket till den andra sidan av sängen. Tryck ned på bandet med cirka 30 pounds av trycket för att säkerställa ett gott fäste.
5

bort tejpstomme framifrån-cap tejp för att exponera klistret som kommer att fästa på locket. Placera försiktigt locket något över dess avsedda position för att säkerställa skyddet kommer att vara centrerad när man trycker på bandet. Ställ locket på plats och tryck bestämt nedåt längs hela längden med ca 30 pounds av trycket.
6

Applicera en tejpremsa längs sidorna och baklucka ungefär en kvarts tum ovanför fett- blyertsmarkeringen. Använd ett par sax eller en mattkniv för att trimma överflödigt band. Tryck nedåt på bandet längs dess längd för att se till att det fastnar.
7

Installera en annan remsa av tejp längs insidan av sidorna och bakluckan området. Klipp bort överflödigt band och tryck bestämt nedåt.
8

Placera en tredje remsa av tejp längs upp på varje sida av locken flaket. Tryck fast tejpen på plats med samma mängd tryck att få bra band vidhäftning. Ta bort tejpen underlag att exponera all tejp i beredningen av sängen-cap installation.
9

Placera chaufför-side bed lock och tryck bestämt nedåt längs hela längden. Fäst passagerarsidan säng mössa på samma sätt. Montera bakluckan locket på tejpen och tryck nedåt med cirka 30 pounds av trycket.
10

Torka bort fettet-blyertsmarkering med en ren trasa längs sidan och bakluckan på flaket. Låt säng caps att ställa om till två till tre timmar innan du använder trucken. Tvätta inte bilen i två till tre dagar efter installationen för att säkerställa korrekt vidhäftning av säng lock till flaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141091.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.