Hur man tar bort en Torkarmotor på en Chevy Kodiak

Chevrolet Kodiak är en medelstor lastbil ofta byggts upp för kommersiellt bruk. Kodiak har producerats sedan 1980 och har gått igenom fem generationer av omdesign. Dock gäller samma förfarande för att avlägsna vindrutetorkarens motor i alla modeller. Torkarmotorn befogenheter vindrutetorkaren armarna vilket hjälper till att hålla vindrutan ren från regn, smuts och andra hinder. Ta bort torkarmotorn kräver att du tar bort några andra komponenter i lastbilen. Lyckligtvis Men alla dessa komponenter, liksom själva motorn, lossna utan mycket muskler så att du kan avsluta det här jobbet om en timme. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Icepick
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort gummipropparna på vindrutan torkararmarna genom att sätta in en flat skruvmejsel under gummiproppar och bända dem uppåt. De gummiproppar täcka bultar och muttrar som håller torkararmarna till fordonet.
2

Skruva av muttrarna som håller torkararmarna på fordonet med en hylsnyckel. Ta en arm bulten, när muttern tas bort, genom att dra armen uppåt och vickar eller skakar basen av den fram och tillbaka.
3

ta bort plastkåpan stiften på intag klassificering med användning av en icepick. Sätt huvudet på icepick under lock stift och pop off.
4

Ta bort skruvarna som håller intaget graderingen på fordonet med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
5

Koppla ur strömkabeln från torkarmotorn genom att trycka sidorna av kabelkontakten och dra av motorn uttaget.
6

Ta bort skruvarna som fixerar motorn vindrutetorkaren vid skottet med uttaget skiftnyckel. De flesta Kodiak modeller har fyra bultar vid monteringen, två på toppen och två nedan. Använd en förlängning för hylsnyckel för att nå de nedre bultarna.
7

Dra torkarmotorn av torpedväggen. Vicka motorn åt vänster och höger om den sitter fast vid skottet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141088.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.