Hur du ändrar en Motor Mount på en 2001 Chevrolet 4X4 Crew Cab

De motorfästen på en 2001 Chevrolet 4X4 crew cab finns på undersidan av motorn på höger och vänster sida av oljetråget ansluten till två metall armar. De motorfästen är fästa vid metallarmar av metall bultar. Bultarna går från toppen av fästena nedåt, och nötter fixera skruvarna på plats på båda motorfästen. Detta är en enkel process, men behöver du rätt verktyg och en grundläggande kunskap om detta fordon för att slutföra jobbet korrekt. Saker du behöver
Jack Sida 2 pallbockar
Tänger
Wrench
träblock
Nya motorfästen
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Höj 2001 Chevrolet 4X4 besättningen hyttens front från marken med hjälp av domkraft, och stödja Chevy fronten på de två pallbockar. Få under Chevy och lokalisera de högra och vänstra motorfästen.
2

Använda tång och skiftnyckel, lossa höger och vänster motorfäste bultar. Greppa de nedre muttrarna med en tång och vrid bultarna med nyckeln.
3

Lyft motorn med domkraft. Placera träblocket mellan domkraften och oljetråget och höja motorn 2 1/2 inches. Ta den högra bulten från motorfästet och dra motorfästet från armaturen. Skjut den nya motorfästet i kopplingen och byt bulten. Dra åt muttern något att fästa motorn på ramen.
4

bort bulten från vänster motorfästet med skiftnyckel och tång. Avlägsna motorfästet från armaturen. Skjut den nya motorfästet i kopplingen och byt bulten till fästet.
5

Sänk motorn och ta bort domkraften från under Chevy. Dra motorfästet bultarna med momentnyckel och en tång. Dra motorfästet bultarna till 80 till 90 foot-pounds. Använd domkraften för att höja Chevy, och ta bort domkraften. Sänk Chevy till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141081.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.