Hur man gör en ramp Plywood Bakre

När det gäller lastning och lossning tunga föremål från bilen, som har en ramp kan göra saker och ting mycket lättare. Även om objektet din lastning inte har hjul, kan glida ett objekt upp på lastbil eller bil säng kan göra livet mycket enklare. Men om du funderar på att köpa en ramp kommer att kosta dig en arm och ett ben, inte bandet. Här är hur man gör en bakre plywood ramp med bara några få verktyg. Saker du behöver Billiga 3/4 tum tjock plywood
2 gångjärn
6 1/2 tum skruvar
skruvmejsel
Hammer
24 1/2 tum naglar
Gummimatta
Kraftig kardborre
Saw
Måttband ruler
Visa fler instruktioner
1

Mät plywood. Du vill skapa en läpp som kommer att sitta i flaket för din plywood ramp. För att göra detta, mäter 6 tum ner från toppen av din plywood och markera den.
2

Skär plywood. Såga av den översta 6 tum av plywood som du bara märkt av. Addera 3

Säkra gångjärnen. Placera ena sidan av gångjärnet på 6 i. läppen och den andra på den större bit plywood. Fäst gångjärnet genom att skruva 1/2 tum skruvarna i gångjärnet hålen. (En kran av hammaren kan hjälpa till att få skruvarna igång.) För det andra gångjärnet Repeat.
4

Fäst gummimattan till plywood. Använda 1/2 tum naglar, fast gummimattan på plywood genom spikning 6 spikar i varje sida.
5

Fäst kardborreband. Placera tunga kardborrband med "manliga änden" på undersidan av plywood läppen och den "kvinnliga änden" på kanten av flaket läppen.
6

Placera den bakre plywood ramp på flaket. Säkra plywood rampen på plats genom att fästa de manliga och kvinnliga kardborre ändar från rampen läppen på lastbilens flak läppen. Den bakre plywood rampen är nu klar att använda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141080.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.