Hur man installerar en lastbil Tool

Vanligen tillverkade av aluminium, håller en lastbil verktygslåda dina mindre redskap och hårdvara organiserade och utom syn av blivande-tjuvar. Lastbil verktygslådor har ett standard monteringssystem som utnyttjar ett fäste och J-bultar. Denna monterings system håller fästanordningen som finns i lastbilen verktygslåda, lägga ytterligare säkerhet när verktygslåda är låst. Lägga denna säkerhet och organisation för att din lastbil kräver bara vanliga handverktyg och ett par minuter. Saker du behöver
brukskniv
1/2-tums socket
3/8-tums enhet spärrskaft
Visa fler instruktioner
Förbereda Verktygslådan Montering Surface

1

Skär gummiupphängningen pad medföljer lastbil verktygslåda i två lika längder med en mattkniv. Om gummit monteringsdynan kommer perforerad, behöver du bara att riva längs med perforeringen att separera gummiupphängningen pad.
2

Placera en gummiupphängning pad på varje lastbilens säng skenor, nära den plats där du vill montera lastbil verktyget.
3

Ställ lastbil verktyget ovanpå gummi monteringsdynorna. Kontrollera att monteringsdynorna är centrerade under monteringen ledge av verktygslådan.
4

Skjut verktygslådan i plats och centrera den mellan sängens.
Montering Clip Truck Tool Box Installation
5

Öppna locket på verktygslådan och dra en monteringsbygel som monteras under verktygslådan. Kontrollera läppen av fästet vilar under läppen av lastbilens sänggrind.
6

Skjut monteringsklämman att anpassa hålen i monteringsklämman med de slitsade hålen ligger i botten av lastbilen verktygslåda.
7

Trä ena sexkantsbulten i varje hål på fästet.
8

Dra åt varje sexkantsbulten med ett fastsatt 1/2-tums socket till en 3/8-tums spärrnyckel handtaget för att låsa lastbil verktyget på plats och slutföra monteringsklämman installationen. Addera J-bult Truck Tool Box Installation
9

Öppna locket på verktygslådan. Skjut den gängade delen av varje J-bult i monteringshålen i verktygslådan.
10

Skjut en bricka över varje ände sedan löst tråden en head mutter på varje J-bult.

11

Vrid J-bultar så att botten av varje J-bult vilar under läppen av truckens sängens.
12

Dra åt varje mutter med 1/2-tums socket bifogas 3/8-tums spärrnyckel. Du kommer att behöva för att hålla J för varje bult under sängen järnväg av din lastbil med ena handen medan du drar åt muttrarna på J-bultar. Om J-bultar skift, din lastbil verktygslåda kommer inte sitta ordentligt och kunde skifta från det installerade läget medan du kör din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141076.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.