Hur du hittar en generator på en Nissan Frontier

Nissan var en av flera japanska tillverkare som hjälpte föra litet, ekonomiskt pickup till den nordamerikanska marknaden. Ursprungligen kallades Datsun, ett namn som användes fram till 1980-talet, har Nissan sålt mickar i Nordamerika sedan 1959. 1998 Nissan pickup döptes Frontier, som från 2010 var fortfarande i produktion. Generatorn på din Frontier är en remdriven anordning placerad på framsidan av motorn. Generatorn håller batteriet laddas när motorn är igång. Om din laddning tänds, eller batteriet känns svag, att veta var din generator ligger är det första steget i att få den reparerad. Saker du behöver Sida 2 stoppklossar
rörtång
Ordet jack
stödbenet
Philips skruvmejsel
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner

en

Blockera bakhjulen. Lossa muttrarna på passagerarsidan framhjulet på din bil med en rörtång. Ta inte åt muttrarna ännu.
2

Höj passagerarsidan av bilen med en domkraft tills hjulet befinner sig på marken. Skjut en pallbock under den nedre upphängning kontroll arm och sänk domkraft tills fordonets vikt vilar på stödbenet.
3

Slutför bort muttrarna och ta bort däcket från fordonet.
4

Lossa och ta bort de sex fästskruvarna i plast inner fender-väl liner med en Philips skruvmejsel vrids i moturs riktning. Ta bort de fyra plastvreden från insidan av fender liner genom att bända ut dem med en skruvmejsel. Sänk fender-väl liner från under stänkskärmen och ta bort den från bilen.
5

Lokalisera Serpentine belt på framsidan av motorblocket genom öppningen kvar när fender-väl liner avlägsnades . Generatorn, som drivs av remmen, är monterad på framsidan av motorn och kan nås genom öppningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141070.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.